Wat is LED verlichting

LED is een afkorting voor “Light Emitting Diode” . Het is een lampje variërend in doorsnede van 0,5 tot 9mm. Ze worden al vele jaren in onze huishoudelijke apparaten gebruikt, denk aan de rode lampjes in digitale wekkers, stand-by, LED-fietslampen enz.
De afgelopen jaren is er een revolutie gaande om trent deze led`s.

Ze worden steeds efficiënter en zijn nu ook leverbaar in natuurlijke warme lichtkleuren.
We zijn nu op het punt aangekomen dat de superheldere variant van de LED-Familie
de concurrentie aangaat met de gloeilamp, TL ,PL, spaarlamp en halogeen spots , zelfs met halogeen en gasontaladings bouw- en aanlichtingslampen.

Door aantal meerdere zeer krachtige led`s in een lampfitting te plaatsen, krijgen we wat wij noemen een “ LED-lamp ”. Deze LED-lampen worden geleverd als spotjes maar ook als gloeilamp vervanger met een licht verdelende bol.

Introductie van Greenbat

Greenbat, onderdeel van de Group Belser werd opgericht in 2016, is gespecialiseerd in LED-producten, R & D, productie, marketing en verkoop. Met de ondersteuning van een ervaren R & D team en een sterke kapitaalbases, is Greenbat zich gaan concentreren op de invoering van de groene LED-verlichtingstechnologie en ideeën in zowel binnenlandse als buitenlandse markten. Om de producten milieuvriendelijker, meer energie zuiniger, efficiënter en comfortabeler te maken, is  Greenbat  één van de beste producenten voor binnen-  en buitenverlichting. Greenbat richt zich op het onderzoek en ontwikkeling van ledverlichting.  Greenbat heeft duizenden variëteiten in 5 categorieën, commerciële verlichting, residentiële verlichting,industriële verlichting, kantoorverlichting en andere lichtbronnen. Lees meer over Greenbat

Tags:

Vergelijk snel en gemakkelijk energieleveranciers en sluit je energiecontract af bij Independer. Energie vergelijken

Advertenties